Een gros woorden voor de week (29 augustus 2021)

Kom je thuis van vakantie en je valt midden in een nieuwe Netflix-serie. Iedere dag een nieuwe bloedstollende aflevering vanuit Kabul. Een dramaserie waar de hele wereld naar kijkt en politici in verschillende landen acteren om hun foute beslissingen goed te praten. Ze zijn verantwoordelijk voor achtergebleven landgenoten en eigenlijk ook wel voor het lot van de Afghanen zelf. Het plot van deze serie is niemand meer duidelijk, want de schrijver van de serie is onbekend of heeft meerdere (spook)auteurs die elkaar bevechten. We realiseren ons amper dat het realiteit is en geen Netflix meer. Te triest voor woorden en het liefst wil ik de realiteit ontvluchten, met passende muziek bijvoorbeeld. Dan kan tegenwoordig gratis toch? In navolging van superboef prins Bernard doe ik een verzoek voor een gratis live optreden bij mij thuis. Ik denk aan De Dijk met ‘Mag het licht uit’.

Een gedachte over “Een gros woorden voor de week (29 augustus 2021)

  1. Pingback: De afsluitende 144 woorden (30 oktober 2021) | sprakeloos verhalen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s