Een gros woorden voor de week (24 augustus 2021)

In een van zijn kronkels beschreef Simon Carmiggelt eens een mopperige drinkebroer in een café die mismoedig de krant terzijde legde. ,,Nog steeds één grote klerezooi.” Daar dronk hij er nog maar eentje op. De man had niet door dat hij een krant van de stapel oud papier had gelezen. Tja, nieuws wat is dat. Bepleitte ik vorige week nog dat ik mijn best ging doen om tijdens mijn vakantie wel een stukje te schrijven, maar niet achter hypes aan te jagen. Deze week ben ik tot het inzicht gekomen dat het helemaal niet uitmaakt of de schrijver van dit stukje weet of Mark het nu wel of niet met Sigrid doet en hoe. Wat is nu nieuws? Volgende week jaag ik wel weer achter de hypes aan. Trouwens goed nieuws is dat Feyenoord in een goede flow zit. Daar drink ik dan op.

2 gedachtes over “Een gros woorden voor de week (24 augustus 2021)

  1. Pingback: De afsluitende 144 woorden (30 oktober 2021) | sprakeloos verhalen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s