Een gros woorden voor de week (27 maart 2021)

Door het ijs gezakt. Zo wilde ik beginnen. Meer weeknieuws na die blamage van de Oranjemannen zouden we niet krijgen. Ik heb het niet over de voetbalprestaties tegen Turkije, want de bal is rond en oranje kan ook gewoon verliezen toch. Het stuitende was de discussie over de slavernij in Qatar. Tenenkrommend was  de ingefluisterde reactie van onze aanvoerder. Natuurlijk is Wijnaldum niet verantwoordelijk voor de corrupte keuze in de woestijn. Maar je kunt ook gewoon…. niet gaan. We mochten geen appels met peren vergelijken. Maar jij kunt….nu nee zeggen! Toen kwam alsnog het formatiedebacle. Zoiets verzin je toch niet, het pluche ook door het ijs gezakt? Ik zeg, de beste man op de beste plek. Pieter Omtzigt bondscoach voor het leven. Er is genoeg te onderzoeken in die branche en als we dan winnen krijgt hij zijn welverdiende credits. Wij houden van Oranje.

Een gedachte over “Een gros woorden voor de week (27 maart 2021)

  1. Pingback: De afsluitende 144 woorden (30 oktober 2021) | sprakeloos verhalen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s