Geen hertjes op het Zeegsepad

Weet je wat het nadeel is om een klompenpad met een ander te lopen? Een verslag ervan kan altijd op waarheid worden aangevallen. Als ik alleen loop, kan ik verzinnen wat ik wil of de nadruk leggen op die zaken die ik van belang vind. Natuurlijk niet alles kan ik vertellen in pakweg 400 woorden en een paar foto’s. Het zijn mijn impressies en gedachtenkronkels, maar soms ook een kaal verslag. Bij de vorige wandeling met collega K. in Winssen was ze erg ontdaan dat ik geen melding had gemaakt van een hertje dat we troffen. Tja, ik had geen rekening gehouden met haar Bambie-complex, sterker nog, ik wist niet dat ze die had. Ik zal deze keer heel goed opletten, maar op het Zeegsepad in Ressen zijn we geen hertjes tegen gekomen. Wel hebben we uitgebreid berekeningen gemaakt van een te koop staand landhuis. Achter de komma was de 1,4 miljoen niet op te hoesten voor haar. Jammer. Ook jammer was dat de kerk in Ressen gesloten was. Ik herinner me de vorige keer op dit klompenpad dat het kerkje ook van binnen erg mooi was. Ja, het Zeegsepad heb ik voor de tweede keer gelopen. De eerste keer was in het pré-Corona tijdperk en toen deed ik nog niet aan verslagjes. Met de dwangneurose om van alle 132 een verslagje te doen, vond ik K. bereid om mee te wandelen. Als ze hier niet tevreden mee is, moet ze zelf maar een blogje maken.

Voor mee foto’s zie ook Instagram op het account titiissprakeloos

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s