Een gros woorden voor de week (4 september 2021)

Het kijken naar groeiend gras vind ik vele malen interessanter dan het gejakker van Formule 1 autootjes op het Zandvoortse circuit. Duidelijk dus, ik ben geen liefhebber, maar de azijnflessen laat ik achterwegen. Ik ga het plezier van velen niet vergallen, al was Assen om meerdere redenen een beter alternatief als het dan toch zo nodig moet. Prins Bernard jr. rules. Beleid op dit gebied van een standvastig kabinet hoeven we niet te verwachten, want geen kabinet, hoewel Mark rules. En als Max morgen wint, want Max rules, dan gaat het Oranjelegioen van links, naar rechts. Ze weten het eigenlijk niet, links of rechts, net als Mark. Hierbij wil ik dan graag de terugkeer van een hele grote popband, ABBA, aanhalen. Ook ABBA rules nog steeds na zoveel jaren. Zij wisten het toen al, The Winner takes it all. Mark, Max en Bernard jr.!

Een gedachte over “Een gros woorden voor de week (4 september 2021)

  1. Pingback: De afsluitende 144 woorden (30 oktober 2021) | sprakeloos verhalen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s