Een gros woorden voor de week (11 juli 2021)

Het was duidelijk waar de 144 woorden deze week over moesten gaan. Peter R. de Vries en de aanslag op zijn leven. Impact voor zijn naasten maar ook op bijna iedere Nederlander. Ieder op zijn eigen manier. Peter is een held, beter is een allesweter, Peter is een doorzetter, Peter is irritant en Peter is overal en altijd aanwezig. Iedereen heeft wel wat met Peter. Ik wilde bijna de actie opzetten, ‘Je suis Peter’. Maar er is al zoveel onzin uitgekraamd over Peter en de aanslag dat ik het wil laten bij ‘Inspraak zonder inzicht, geeft uitspraak zonder uitzicht’. Maar toen kwam de explosieve totaal onvoorziene toename van corona. Ik had gehoopt dat we het woord corona niet meer in de mond hoefden te nemen. Worden we de paria van Europa omdat Rutte door gepolder Nederland tot één groot fieldlab heeft gemaakt? Viva Hollandia.

Een gedachte over “Een gros woorden voor de week (11 juli 2021)

  1. Pingback: De afsluitende 144 woorden (30 oktober 2021) | sprakeloos verhalen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s