Een gros woorden voor de week (31 mei 2021)

Het was objectief qua nieuws een kabbelende week. Of we moeten het over de heropening van de maatschappij hebben. Ik ben blij voor de horeca, de kunstsector en alle neringdoenden die weer kunnen verkopen. Het zorgt in ieder geval voor meer blijheid in de samenleving en het chagrijn is voor even weg. Hoewel het kabinetsbesluit om een Kamermeerderheid te  negeren als het gaat om het verbieden van homogenezing vind ik onbegrijpelijk. Misschien moeten we demissionaire ministers gaan genezen en wel verplicht. Ik heb ook nog een suggestie voor de formateur . Als we alle Nederlanders oproepen om hun vaccinatie allemaal twee dagen uit te stellen en de vrijgekomen prikken linea recta naar Suriname verschepen. Lijk me logistiek en politiek niet zo’n probleem toch? Ik bel de GGD wel om mijn afspraak te verzetten. Moeten we toch niet willen, code zwart in de Surinaamse ziekenhuizen.

Een gedachte over “Een gros woorden voor de week (31 mei 2021)

  1. Pingback: De afsluitende 144 woorden (30 oktober 2021) | sprakeloos verhalen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s