Kakelkrant van Sprakeloos 26: De liefde voor de Huppelkut

 

Er zijn van die dagen. Het is vrijdagavond en eigenlijk, na een dag veel achter het beeldscherm denk je, laat ik de sociale media, de sociale media maar. Bovendien kan de wereld ook wel één dag zonder een blogje van mijn hand. Ik kijk nog even naar het nieuws op nu.nl en ben terstond sprakeloos. Silvio Berlosconi laat weer van zich horen, en hoe.

Tja en als je na gaat denken over de Italiaanse wereldleider, beschermer van het grote Romeinse cultuurgoed en baas van ook alle weldenkende Italianen, dan prijs ik me gelukkig met Wilders. Die mafkees in Rome wil een naamsverandering van zijn partij. Na de populariteit van Forza Italia (Hup Italië) denkt hij met Forza Gnocca opnieuw aan de weg te timmeren. Nu is mijn Italiaans niet zo goed, maar als de genoemde site de vertaling geeft dat het HUP KUT betekent, dan heb ik niet het idee dat ik dit moet controleren. Erger nog, ik twijfel niet eens of dit nieuws mogelijk verzonnen is. Ik ben er van overtuigd dat de man zo knettergek is, om maar eens een Wilderiaanse term te gebruiken. ‘De Laars van Europa’, lijkt met Griekenland het drijfzand in te glijden en wat denk je, de premier van Italië laat zijn adoratie voor het vrouwelijk geslachtsdeel wereldkundig maken op deze manier. Want je denkt toch niet dat dit een vreemdsoortige actie ten behoeve van de vrouwenemancipatie is?

 

Ik heb een advies voor onze Europese testosteronkeizer. Hij moet de haren rond zijn mond laten groeien om zo een ‘mondbaardje’ te kweken, je weet wel, zo’n sprekende kut. Dan kan hij de hele dag in de spiegel praten, Forza Gnocca, Forza Gnocca. Forza Gnocca. Dat zal deze seksverslaafde narcist vast ontzettend geil vinden.

Ondertussen moet Geert Wilders maar even moeite doen om bij de plaatselijke Italiaan in Venlo te vragen wat ‘Doe eens normaal man’ in het Italiaans is. Want nu is er wel reden om dat te roepen.

De vertaalmachine zegt:

Prendere un altro ragazzo normale

10 gedachtes over “Kakelkrant van Sprakeloos 26: De liefde voor de Huppelkut

 1. Tis allemaal heel erg en dat al 15 jaar
  En dan die domme Italianen die erop stemmen. Hun lot zal hetzelfde als dat van de Grieken zijn.
  Maar het weerhoudt me er dan weer niet van om Italie wel nog als mijn favoriete vakantieland te beschouwen

 2. Het zou ook mogelijk zijn om een partij op te richten met alleen maar mannen met ringbaardjes. “pratende kutjes”
  In het Italiaans “Gnocca ce parlano” genoemd.
  Dus dan is het niet Forza Gnocca, maar wordt het:
  Forca di Gnocca ce parlano!
  Ja en Wat ze dan zeggen???
  Zal niet veel beter zijn dan wat Berlusconi nu zegt!!

  • Jij spreekt Italiaans, normaal gesproken zou je zeggen, dan gaat er een wereld voor je open, maar wat gaat er nu open……. Heb maar even de vertaal machine erbij gehaald en zal de man eens op Twitter Wilderiaans aanspreken, dank voor reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s