Een gros woorden voor de week (4 oktober 2021)

Tsja……daar wil ik het eigenlijk bij laten voor deze week, maar dat zijn geen 144 woorden. Ik had me ermee verzoend dat Remkes het land gaat redden. Hij heeft alle gruzelementen vanuit het politieke midden bij elkaar geveegd en verordonneerd ‘jullie moeten maar gaan spelen ‘. Tsja dat doet hij in naam van Rutte als je het mij vraagt. Als Rutte echt naar de kiezer zou luisteren dan moet hij gewoon met Geert en Thierry aan de slag. Niet wenselijk, maar als hij links ook  bruuskeert, dan maakt Rutte het probleem Rutte alleen maar groter en duwt daarmee de kiezer naar de onregeerbare flanken. Hij krijgt onverwachte hulp van Wobke die zijn eigen geloofwaardigheid ook nog maar eens te grabbel gooit. Of is dit weer een mediahype?  Verder nog iets deze week over wappies en wokies? Nee gadverdamme, driewerf nee. Geen zin in. Tsja…….

Een gedachte over “Een gros woorden voor de week (4 oktober 2021)

  1. Pingback: De afsluitende 144 woorden (30 oktober 2021) | sprakeloos verhalen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s