Een gros woorden voor de week (20 juni 2021)

De oranjekoorts wordt epidemisch, het is slechts wachten wanneer de pandemie wordt uitgeroepen en door wie? Ik zou het bevoegde gezag willen beleggen bij de mannen van VI. Verontrustend vind ik daarentegen de snelheid waarmee het CDA oude sovjetpraktijken uitvoert. De psychiatrisering van  Omtzigt neemt enge vormen aan, zelfs de mainstream media twijfelt. Zo snel kan het gaan. Maar wie kan dat wat schelen, we mogen weer op vakantie als we welkom zijn in het buitenland. Ondertussen hamert Mariët vruchteloos aan een kabinet dat niet gaat komen. Als we in Nederland nu eens de Israëlische methode toepassen. Een meerderheid wil van de liegende Rutte af zoals een meerderheid van de corrupte Netanyahu. Vriend en vijand formeerden een kabinet in Israël.  Met de overtollige mondkapjes kunnen we stemmen. Wie Rutte wil, mondkapje op en wie niet, mondkapje af. Deze verkiezingen worden mogelijk gemaakt door Sywert.

Een gedachte over “Een gros woorden voor de week (20 juni 2021)

  1. Pingback: De afsluitende 144 woorden (30 oktober 2021) | sprakeloos verhalen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s