Een gros woorden voor de week (1 mei 2021)

Het was de week van nieuwe woorden. Of in ieder geval woorden die Jan Modaal normaliter niet gebruikt. Oirbaar en brisant waren de vocabulaire knallers in parlementair Nederland, om vervolgens door de media tot in het oneindige geroeptoeterd te worden. De kwestie was uiteindelijk niet meer dan of het kabinet oirbaar heeft geroddeld en een zoektocht naar brisante details. De marathonzitting in de Kamer was een weinig oirbaar schouwspel. Passend bij het brisante karakter van Wilders deed hij, zoals al twintig jaar, wat onoirbare beschuldigingen naar het kabinet. Hij hoort  immers bij de Haagse poppenkast en is geen haar beter. Saillant detail trouwens, in de media bewijst vriend Jort Kelder lippendienst aan de premier. En passant is deze valse schrielkip ook nog de kroonprinses op een uiterst onoirbare wijze aan het ‘vetshamen’. Brisant is daarentegen zijn hofmakerij met het tweede minderjarige exemplaar van Willy!!

Een gedachte over “Een gros woorden voor de week (1 mei 2021)

  1. Pingback: De afsluitende 144 woorden (30 oktober 2021) | sprakeloos verhalen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s