Begrip, van de dag (201) Soms

Soms

 

 

SOMS

 

Heel soms mag je je er met een Jantje van Leiden van afdoen. Nummer 201 is weinig tekst, maar de foto moet het doen. Nee, geen hoogstandje, maar wel diep groen met mijn eigen groene vingers in elkaar gezet. Idyllisch zou je het bijna kunnen noemen. Eigenlijk helemaal geen reden om op vakantie te gaan. Dat doen we dan weer wel. Om op het einde van dit jaar het 365e begrip af te hebben, is een gemakkelijk begrip toegelaten. Mijn dierbaren in het groen.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s