Een gros woorden voor de week (18 september 2021)

Als je de week moet samenvatten door een variant op een kinderliedje te fabriceren, kun je een aantal conclusies trekken. Of ik ben een beroerd columnist, of de staat van de BV Nederland is rampzalig of wij zijn met dit kabinet een triest volkje, met slechte politici, met slechte kinderliedjes en toegegeven in ieder geval één slechte columnist. U kiest maar.

16 excellenties drijven uit Den Haag

Rutte zei ik ga niet mee

Ik blijf liever in dit mijn oude kabinet

Elders is de wereld, is het uit met de pret

Gaaf, gaaf, gaaf-gaaf, gaaf

15 excellentie drijven uit Den Haag

Rutte zei ik ga niet mee……..

Met 16 coupletten haal ik mijn 144 woorden natuurlijk niet. Volgende week meer? Deze ochtend werd ik geholpen door Kees van Kooten die een anagram had gemaakt van Mark Rutte: kamertrut. Heel treffend, Mark in zijn eentje.

Een gedachte over “Een gros woorden voor de week (18 september 2021)

  1. Pingback: De afsluitende 144 woorden (30 oktober 2021) | sprakeloos verhalen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s