De week in een gros woorden (31 juli 2021)

De week in 144 woorden over Frédérique, is dat niet overdreven voor een ‘mishandeling’? Nee, absoluut niet. Deze zaak staat symbool voor de staat van ons land. Je blijft van een ander af. PUNT. Voor mij is het geen kwestie van woke zijn of lippendienst bewijzen aan de LHBTI gemeenschap ( letters toevoegen naar keuze). Je mept niet. PUNT. Stuitend zijn de reacties die verwijzen naar klassenjustitie gezien de maatschappelijke positie van vader of nog erger, dit zou de LHBTI-gemeenschap niet helpen? Wat niet helpen, je mept niet, ongeacht wie. Het persoonlijke drama van Frédérique wordt misbruikt om te polariseren. Naast dat je niet mept, gaat Nederland kapot aan polarisatie. Ik zou willen toevoegen, je polariseert niet. PUNT. Frédérique mag net als iedereen zijn wie ze wil. De betekenis van de naam is trouwens vredige heerser. Daar moeten we wat mee in ons land.

Een gedachte over “De week in een gros woorden (31 juli 2021)

  1. Pingback: De afsluitende 144 woorden (30 oktober 2021) | sprakeloos verhalen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s