Verstillen en verkillen langs het Husloapad

Vandaag was de dag waarvan je wist dat ie zou komen. Als klompenpadliefhebber had ik natuurlijk het Husloapad al gelopen. Dat was in de zomer van 2019. De aanlooproute loopt bijna langs ons huis, dus je moest wel. Maar ik zat te wachten op de juiste dag om het pad nog een keer te lopen, maar dan in de sneeuw. Eerst dacht ik heel stoer te doen op de dag dat de sneeuw met bakken uit de lucht zou komen, afgelopen zondag. Zo stoer ben ik dus niet geweest, maar vandaag was het zover, met mijn lief heerlijk verstillen en verkillen. Echt koud was het niet, en we waren niet de enige die de winterse rust opzochten. Ik kan het de rest van de mensheid ook niet kwalijk nemen dat ook zij naar buiten wilden. Meestal wil ik wel een stukje tekst meegeven, maar ik laat nu vooral de foto’s het werk doen. Dus niet louter verstillen en verkillen, maar taalkundig bekt het wel lekker.

Een gedachte over “Verstillen en verkillen langs het Husloapad

  1. Pingback: Een week later, op het Schaverensepad | sprakeloosverhalen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s